Acasă Dedicatii LIVE

Dedicatii LIVEDedicatii Live Radio Manele 2021 Online

Vă oferim posibilitatea de a face GRATIS Dedicații și preferințe muzicale celor dragi prin intermediul unui sistem propriu de Dedicații. Radio Manele, Dedicații telefonice, tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de mai sus când este un moderator LIVE în emisie. Numărul de telefon la care puteți sună îl auziți pe post sau îl puteți vedea în programul cu care ascultați. (Media Player, Winamp, VLC Media, etc).

Avem rugămintea că atunci când trimiteți o dedicație această să fie scrisă cât mai citeț fără prescurtări sau greșeli gramaticale. Pentru a ușura muncă moderatorului din emisie și pentru a nu se produce alte confuzii. NU cereți decât o preferință muzicală. NU faceți abuz deoarece riscați să va pierdeți accesul la această secțiune. Va rugăm să folosiți numele vostru real și nu nickname-uri de pe chat, jocuri, etc…

Radio VIP dispune acum de propria aplicație online, de unde se poate ascultă live direct pe Telefonul Mobil. Radio VIP, direct de pe tabletă sau orice alt dispozitiv conectat la internet cu sistem de operare android.

DESCĂRCAȚI APLICAȚIA RADIO VIP pentru Android de aici !

DESCĂRCAȚI APLICAȚIA RADIO VIP pentru Iphone de aici !

Radio VIP se ascultă Live din orice poziție dar provoacă dependență. Suntem printre puținele radiouri din Online-ul Românesc care transmit în format HD. Întrucât calitatea este punctul nostru forte, am luat decizia de a-ți difuza piese atent selectate din toate genurile (MANELE).

Pe această cale dorim să vă mulțumim că și în anul 2021 ați ales cel mai ascultat și iubit post de radio online. (MANELE). Ați ales ceea ce vă place pentru că am reușit să ne facem plăcuți, am reușit să vă ajungem la sufletul fiecărui ascultător. Și să devenim preferații voștri.

Dedicatii Live Radio Manele 2022 Online