google.com, pub-4546189099635405, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Vali Vijelie, după ce a aflat că este în topul maneliștilor din România: „Eu nu am fost niciodată faimos”
Citeşte întreaga ştire: Vali Vijelie, după ce a aflat că este în topul maneliștilor din România: „Eu nu am fost niciodată faimos”

Vali Vijelie este unul dintre cei mai căutați maneliști din țară pentru a cânta la cele mai importante evenimente din viața fanilor săi. Cu toate că a scos hit după hit, artistul spune cu modestie că nu a fost niciodată faimos, ci a devenit doar o persoană cunoscută.

Invitat la Podcastul lui Damian Drăghici, Vali Vijelie crede că artiștii faimoși sunt cei care vin din America, în timp ce, la noi în țară, vedetele pot fi catalogate drept persoane cunoscute: „pe mine mă iubesc oamenii pentru ceea ce sunt. Ușor, ușor, s-au obișnuit cu mine. Până la Revoluție, oamenii veneau la petreceri, cu mese festive foarte lungi. Era așa: familia și casetofonul, familia și casetofonul. După ‘90, am avut altă oportunitate, au început să se facă casetele, casele de producție. Începuseră și concertele, în toată țara”, a povestit manelistul.

Tatăl său cânta de fiecare dată cu țambalul, un instrument pe care și Vali Vijelie își dorea să-l strunească. Părintele lui, însă, l-a sfătuit că ar trebui mai bine să stea în față, să se arate lumii și să cânte. Cel mai mic din cei patru frați, artistul a învățat treptat să cânte la un instrument, cum ar fi acordeonul, și așa a evoluat pe plan muzical. Prima cântare s-a întâmplat când artistul avea 13 ani și jumătate. Cum îi merge artistului în pandemie Vali Vijelie nu a refuzat nicio cântare până acum, cântărețul adaptându-și meseria și pentru mediul online. În plus, nu a exclus varianta de a face dedicații la domiciliu: „mai au să ne sune de pe lumea cealaltă, că ne-au sunat din toate țările. Dai contul și și-a virat banii, simplu. Totul e să-ți doresti, acum la ora actuala chiar sunt foarte multe posibilități. Vin și acasă dacă e nevoie. Îmi iau acordeonul, pac, am venit”, a spus Vali Vijelie pentru un post de televiziune.

amilia cântărețului, pe primul loc Vali Vijelie și Carmen Rusu formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi și au împreună doi copii. Artistul mai are, din relația anterioară, doi băieți: „indiferent ce-mi cer ei, ei sunt pe primul loc, eu vreau să fiu ultimul”, a mărturisit manelistul podcastul lui Drăghici. Cei doi s-au căsătorit în anul 2003: „tot timpul când intru în curte merg în casă, pup copiii, pup nevasta, și câinii îi pup, pup pe toată lumea, îi întreb dacă sunt bine”, a declarat, la un moment dat în presă, Vali Vijelie.

Articolul precedentMalyna si Mihaita Piticu – Toate viciile, toate nebuniile
Articolul următorFlorin Salam a dat cărțile pe față pentru fanii lui. Toată lumea o să îl iubească

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.